azwan's FotoPage

By: azwan shah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Feb-2007 17:14 Email | Share | | Bookmark
hari kedua salji

luar jalan dari jendela bilik syafiz
layan milo dulu !!budak ni suker milo
nak posing gak walaupun sejuk
View all 5 photos...
mak aiii semalam salji arini salji! subhanallah tak penah mimpi nak main salji. cam nak kumpul2 pastu wat abc!tapi salji hari jumaat 9/2/2007 kejap jek.pastu mencair jadi hujan lak.sejukkk! dah terasa diriku menjadi sepotong blok daging ais jer hahaha


Sunday, 11-Feb-2007 16:58 Email | Share | | Bookmark
the soto feast

sam buat2 tengok apa yg dimasak sambil mandur sue spot check
kak narina tersenyum sambil goreng berdegil er silap bergedil
the blues
View all 6 photos...
nad and gang was planning to made another gathering (walaupun flatmate nad cm tak leh terima je pompuan ni asyik buat makan2 dengan kawan2 msia), tapi pedulik hapa??hah minggu ni chef handalan ROSmaliza dengan bantuan Nad,Su,Sam (ko buat keja ke),kak narina telah menyediakan soto yang enak tahap gaban!!sedap siolt!memang aku leh bagi A++ la kat soto ni..sedap hingga menjilat kaki!!


Sunday, 11-Feb-2007 16:58 Email | Share | | Bookmark
hari pertama salji

depan hostel syafiz
depan padang kat park royal ntah tak tau nama
terasa macam dlm narnia lak
View all 6 photos...
8 febuari 2007. masa teman tengah lepak2 lepas subuh tetiba kawan call bgtau ada salji. teman buat tak kisahla.tapi bile je nak sambung tido, teman saja2 ngintai di sebalik langsir, gosh, ada snoww laahh apa lagi gerakkan adik teman bangun..kami kluar dr bilik sama2 si rais ngambik gambo! tak kira kul 6.30 pagi sejuk gile!janji dapat amik gambo hahaha


Friday, 9-Feb-2007 17:58 Email | Share | | Bookmark
gathering tergempar

nasiaq dengan N (tak sabar2 nak makanburger)
penyu dah tak toleh kiri kanan hehe
dua kawan baik mad dan ijam dok sebelah2 dr f5
i was so shock because so many people would like to meeting me before i leave.i try to fullfill all.one of it is my ex-mrsm friend.i felt so excited, jumpo kek burger king klcc lamo den tak jumpo kengkawan lamo.ado mad,ijam,penyu,komeng,nasiaq,N,beruang ishh minta mahap berbanyak den tak dapek spend lamo dgn kowang sebab ado laie satu gathering


Friday, 9-Feb-2007 12:33 Email | Share | | Bookmark
a TrIp To BrIstol

port lamo kek bris
salah satu taman kek bris den tak tau apao namo
sebonar eh den nak fokus pokok kek belakang tu bukan org
View all 8 photos...
well this is my first trip to bristol's city.not so big..cam seghomban ajo! den ghaso seromban lagi happening! kek sini kodai tutup kul 5.30 potang takdo kodai mamak pub banyak la.tapi sekarang musim sojuk, den tak leh la kuar bilik, soheh pasni kulit den putih melopak!


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net